Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Creative spell s.r.o.

Kubelíkova 1224/42

130 00 Praha  3

IČO: 29411521

email: mala.elektromobilita@gmail.com

tel.:  602 500 777 

 

Jaké údaje a proč sbíráme

 

Kontaktování a poptávka služeb

Před provedením poptávky sbíráme e-mail na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli poslat odkaz na poptávkový formulář. V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

 

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.

  • Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.

  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

 

Zpracovatelem údajů je:

  • Ing. Mirek Matyáš (Creative spell s.r.o. Kubelíkova 1224/42 130 00 Praha  3)

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

 

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2020.

malá-

elektro

mobilita

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon

 

© 2018 Malá - elektromobilita

Tel.: 724 972 948